Bitcoin-hintaennuste: Laskusuuntaus jatkuu, kun BTC / USD sukeltaa alle 9 347 dollaria

BTC / USD odottaa tällä hetkellä takaiskua; tämä ei välttämättä ole pysyvä, koska kolikolla saattaa olla nouseva juoksu lyhyellä aikavälillä, mutta hintaralli voisi auttaa kolikkoa saavuttamaan viikkotason korkeimman. Tällä hetkellä Bitcoin käy kauppaa noin 9 250 dollarin tasolla vapaan pudotuksen jälkeen 9 347 dollarista.

Kolikko on osoittanut valtavaa volatiliteettia viimeisen 5 päivän aikana

Bitcoin Code pyrkii nyt putoamaan uudelleen, mutta tärkein tuki on tulossa uhka karhuille. Samaan aikaan on olemassa melkoinen joukko teknisiä tasoja, jotka on ryhmitelty nykyisen hinnan ympärille, mikä tarkoittaa, että kolikko voi olla alttiina lisähäviöille ainakin niin kauan kuin se menee kanavan alarajan alapuolelle. Kun tämä on vahvistettu, BTC / USD voi pudota arvoon 8500, 8 300 dollari ja 8 100 dollarin tukeen, jos 8 800 dollarin tukea ei voida pitää voimassa.

Toisaalta päinvastaiseen suuntaan, jos kriittinen tuki voi edelleen tarjota markkinoille tukea, voimme ehdottomasti odottaa Bitcoin-hinnan palautuvan 9 400 dollarin vastustustasolle ennen kuin markkinat kohoavat selvästi yli 9 päivän ja 21- Päivän liukuvat keskiarvot, jotta saavutetaan potentiaaliset resistanssitasot 10 000, 10 200 ja 10 400 dollaria.

Tekninen indikaattori stokastinen RSI laskee, lisälasku voi aiheuttaa Bitcoinin hinnan laskun enemmän, mutta ostopaine saattaa käydä markkinoilla pian

Neljän tunnin kaavion mukaan Bitcoinin hinnan äkillinen siirtyminen yli 9 300 dollaria muutti Bitcoinin mahdollisuudet rikkoa vanhaa 9 200 dollarin tukea, vastustuskyvyksi. Härät eivät vielä ole puusta, ja tauon pitämiseksi kelluvana on laskua päivän ja 21 päivän liikkuvien keskiarvojen yläpuolelle, koska stokastinen RSI on siirtymässä 65-tason alapuolelle.

Kuitenkin yli 9300 dollarin suuruinen tauko rikkoo laskujen laskusuhdetta ja siirtää riskin nousta 9 400 dollaria tai enemmän. Erityisesti 9500 dollarin ylittävää liikettä tukee ostomäärien kasvu. Toisin sanoen Bitcoin-hinta voi palata 9 200 dollariin seuraavien päivien aikana ennen kuin se saavuttaa uuden 9 100 dollarin ja sitä alhaisemman tuen.