Crypto Strategist Forutsier at Bitcoin vil nå $ 1 million hvis regjeringer ikke griper inn – her er hvor lang tid det kan ta

Kryptoanalytiker og influencer Alex Saunders sier at han mener Bitcoin er på vei mot 1 million dollar, men reisen vil ta en stund.

I et nytt intervju med Stansberry Research sier Saunders at BTC er på vei til å knuse $ 100.000 de neste fem årene.Etter det tror han at Immediate Edge vil satse på 1 million dollar, og resultatet vil avhenge av hvordan regjeringer bestemmer seg for å håndtere den ledende kryptovalutaen.

„Jeg tror ærlig talt nå, hvis du ser på markedsverdi og du ser på billioner dollar som blir skrevet ut per måned i disse dager, tror jeg definitivt at vi kommer til å slå $ 100.000 de neste fem årene.

Og så handler det om hvordan regjeringer og sentralbanker reagerer.

Skal de virkelig gå hardt og prøve å stenge dette, eller må de la det være der som en slags nøytral åpen konkurrent som kommer til å gjøre dem mer økonomisk og økonomisk ansvarlige. Avhengig av hvordan det spiller ut, tror jeg vi kan komme til 1 million dollar i løpet av de neste 10 eller 20 årene, bare fordi det kommer til å vokse for å konkurrere med gull og forex og bare fange alt som tidligere har vært en verdi av verdi. Hvorfor ville du ikke nå parkere det i Bitcoin? “

Saunders sier at han ikke ser på BTC som et verktøy for å bli rik raskt, og bemerker at folk ofte investerer i eiendeler for sent, etter at deres parabolske samlinger er godt i gang.

Når det gjelder altcoin-markedet utenfor Bitcoin, spår Saunders at de aller fleste kryptoaktiva vil mislykkes, men det er en håndfull lovende protokoller som vil overleve.

“Vi er veldig fokusert på, av disse 10 000 forskjellige myntene vil 99% av dem svikte akkurat som dot-com-boblen. Men vi tror veldig det er en håndfull, noen dusin, og det er de vi har investert i, som vi mener er lovende …

På noen måter har [altcoin-motstandere] rett i at Bitcoin er kongen av valutaene, og alt annet i det riket er en distraksjon. Men i disse dager er det litt utvidet til å være en digital aktivaklasse, og [å avvise altcoins er] som å si da internett ble oppfunnet at det bare kommer til å være ett internettfirma eller ett internettaksjer.

Så jeg tror absolutt at vi ser en rekke selskaper som forstyrrer en rekke bransjer i feltet som allerede fanger opp. Ernst & Young bruker Ethereum (ETH). [Så er] Microsoft … De største selskapene i verden bruker protokoller som Ethereum, så de får grep. „